DōTERRA ESSENTIËLE OLIE

DōTERRA is een 100% puur natuurlijke en zuivere olie. Zo natuurlijk dat je de olie zelfs kunt innemen. De olie dringt door tot op celniveau en helpt zo je cellen gezond te maken en je lichaam/geest te ondersteunen.

 

DōTERRA is opgericht door een samenwerkingsverband van professionals uit de gezondheidszorg en het bedrijfsleven en betekent Gift van de Aarde. Het bedrijf wil de hoogste kwaliteit en meest zuivere essentiële oliën leveren en werkt hiertoe samen met een wereldwijd team van toegewijde experts, telers en distilleerders.

De planten waaruit dōTERRA haar essentiële oliën haalt, worden alleen geteeld op de plekken waar ze van origine groeien. Op deze plekken zijn de planten volledig thuis en zullen ze het beste tot wasdom komen. DōTERRA oogst de planten niet eerder dan het moment waarop ze de meest hoogwaardige olie zullen afgeven.

De puurste oliën van de hoogste kwaliteit

DōTERRA CPTG essentiële oliën zijn de veiligste en meest heilzame oliën ter wereld. Uiteraard zijn de oliën vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en wordt er geen gebruik gemaakt van vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie negatief kunnen beïnvloeden. Alle oliën worden uitgebreid getest voordat dōTERRA ze in de markt zet.

 

INFO OF BESTELLEN

Wil je meer informatie  over dōTERRA olie of een olie bestellen? Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Neem even contact met me op, dan kunnen we bespreken wat de juiste keuze voor jou kan zijn.