• Een roller met heerlijke olietjes speciaal voor mensen die te maken hebben met (werk)stress. Zie de pagina: Roller special!

 De Energetisch Facelift

 De energetische facelift kan je gezicht en lichaam van de effecten van veroudering ontdoen. Verjonging en revitalisering van je cellen vindt plaats van binnen uit. In een eigenlijk niet uit te leggen totaal gevoel van ontspanning, zonder chemische producten , bereik je een hernieuwde staat van “zijn”.

De energetische facelift behandelt de huid en weefsels van de borst, de hals en het gezicht door zachte aanrakingen. Terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen raken de handen ook de corresponderende acupressuurpunten van alle organen aan. 

Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Een behandeling duurt ongeveer 70 minuten. Kom en geniet!