• Een roller met heerlijke olietjes speciaal voor mensen die te maken hebben met (werk)stress. Zie de pagina: Roller special!

Reactie plaatsen

Reacties

Annemiek Wiesenhaan
4 jaar geleden

Ik heb onlangs een aromatouch behandeling gehad bij Artje. Het was even wennen omdat het echt wel anders is dan een 'gewone' ontspanningsmassage. Het gaat vooral om de aanraking van de olie met je lichaam, waarbij deze licht ingemasseerd wordt op je rug en je voetzolen, de olie moet dan zijn werk doen. Artje legt goed uit welke olie wat voor effect heeft. Het is zeker heel onspannend en heel subtiel ruik je ook de geur van de oliën. Het is een fijne ervaring en ik weet niet of het hierdoor kwam, maar ik heb die avond/nacht daarna zo heerlijk diep geslapen; iets wat ik al heel lang niet had gedaan!

Corine Veen
4 jaar geleden

Al twee een access bar behandeling ondergaan bij Artje.
Ze geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd voor je.
ik voelde me veilig in haar handen.
een aanrader!!
Ook de aromatouch behandeling al twee keer ondergaan, een heerlijke ontspannende massage.
Artje creëert een ontspannen sfeer en de ruimte is ook prettig.

Mirjam Rotman
5 jaar geleden

Ik heb tot nu toe twee access bars behandelingen bij Artje ondergaan Ik wist niet goed wat ik kon verwachten Ben nogal sceptisch van aard maar vond de behandelingen erg prettig. Artje schept een ontspannen sfeer. Ik voelde tijdens de eerste behandeling zowel een fysieke als emotionele reactie... Iets dat ik niet had verwacht. Niet dat dat onaangenaam was hoor....en het bevestigde voor mij wel dat de behandeling wat met me deed Ik voel me nu na twee behandelingen rustiger en evenwichtiger Alsof er iets is “opgeruimd” Ik kan Artje dus van harte aanbevelen